Thursday 22 April 2021

Novi Mercedes kraljevski apartman na četiri točka...

MOŽDA VAS BUDE ZANIMALA I OVA VEST:

Dodik i Karleusa..


                             Novi Mercedes 2021
Nastao u čast slavnog pretka od pre jednog veka, novi Mercedes-Maybach S-Class je zaista nešto Nekadašnja ekskluzivna nemačka marka luksuznih automobila - Maybach, koju je Mercedes Benz krajem devedesetih vratio na scenu, ovih dana obeležava 100 godina od osnivanja.


  Vek od predstavljanja modela    Maybach 22/70 HP W3, Mercedes je odlučio da obeleži posebnom verzijom svoje najluksuznije limuzine Mercedes-Maybach S.






Možda neočekivano za vreme u kome veliki SUS motori, ili postaju sve manji, ili ustupaju mesto svojim električnim naslednicima, štutgardska kompanija je odlučila da posebno izdanje S klase pokreće V12 tvin turbo motor zapremine 6 litara, sa 621 konjskom snagom i 4Matic pogonom na sva četiri točka.

PJubilarni Mercedes-Maybach S-Class nastao je na osnovi najekskluzivnije verzije S klase, sa produženim međuosovinskim rastojanjem i dužinom od gotovo celih 5,5

Odlikuju ga brojni ekskluzivni elementi koje ne poseduju ni najopremljeniji modeli "obične" S klase, kao što su redizajnirana prednja maska i drugačiji branici, unapređeni prednji farovi, ukrasni hromirani detalji i duplo slovo "M" na zadnjim stubovima.








No comments: